Feestelijke Opheffingsuitverkoop: Chapeaux in Ootmarsum gaat ermee stoppen!

Chapeaux Schoenen en Meer, de gezellige schoenenwinkel in het hart van Ootmarsum, deelt met gemengde gevoelens de aankondiging dat, na 10 fantastische jaren in Twente, de winkel haar deuren zal sluiten. Daarom organiseert Chapeaux een feestelijke Opheffingsuitverkoop!

Sinds 2018 heeft Chapeaux haar thuis gevonden in het historische pand van het voormalige hotel De La Poste. Met trots heeft Chapeaux hier afgelopen jaar een decennium van service en schoenmode gevierd onder de noemer: “10 jaar Chapeaux in Twente”.

Hanneke Reinders: “Dankzij onze gewaardeerde klanten zijn we uitgegroeid tot een winkel die bekend staat om persoonlijke service en hoogwaardige producten. We hebben genoten van geven van advies en het delen van kennis over passend schoeisel. De trendy accessoires zoals leren jassen, hoeden, riemen en tassen maken het feestje helemaal af! Met een lach en een traan kondigen we daarom aan dat we onze deuren gaan sluiten. Maar voordat we definitief stoppen, willen we dit hoofdstuk in stijl afsluiten met een feestelijke Opheffingsuitverkoop die start op dinsdag 16 april.”

Grijp deze kans om de zomer in te luiden met sprankelende kortingen op onze zomercollectie. Of u nu op zoek bent naar een fashion statement, comfortabele en modische schoenen of unieke accessoires, Chapeaux Schoenen en Meer heeft het allemaal voor een prijs waar u blij van wordt.

Willem Eeftink: “Chapeaux Schoenen en Meer kijkt terug op een geweldige tijd en we nodigen iedereen uit om samen met ons te komen genieten van de feestelijke sfeer tijdens onze onvergetelijke opheffingsuitverkoop.

Hanneke, Jannet & Willem van Chapeaux Schoenen en Meer

Marktstraat 5 Ootmarsum

www.chapeaux-schoenen.nl